Het is prettig wanneer patiënten een verwijzing meekrijgen. In principe is het niet meer nodig, want al enige tijd ben ik ‘directe toegankelijk’.

Niet alle verzekeraars accepteren dit overigens al. Zie de vergoedingen.

Een verwijzing geeft mij meer informatie, dus stel ik erg op prijs.

U kunt verwijsblokken aanvragen via mijn mailadres.

Print hier een verwijsbrief uit!

Diëtiste Muriël Langedijk,
Cornetstraat 15,
Duiven

0316-285844
06-13683075

mcm.langedijk@planet.nl

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Mijn website heeft (nog) geen Https (veilige) verbinding. Dit is niet verplicht. Op mijn site zijn geen invulbladen waar u uw gegevens op moet invullen die bij mij terecht komt. Wanneer u mij mailt, is dat uw eigen keuze, probeer nooit al te veel privacygevoelige informatie te delen via de mail. De privacyverklaring kunt u hier inzien: privacyverklaring