Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI):

Dit is een begeleidingstraject die wordt vergoed door de verzekeraar. Er zijn 3 soorten GLI’s die zijn toegestaan vanwege het bewezen effect. Een van deze 3 is het traject wat heet ‘SLIMMER”. Dit is ontwikkeld door de GGD-Oost en loopt al 10 jaar. Het is steeds wat verbeterd en nu wordt het op meer plaatsen uitgerold omdat het in de basisverzekering zit. Ik heb de opleiding voor deze cursus gedaan en een licentie om deze uit te voeren. Ik ben bezig met contracten, wat moeizaam gaat. Op dit moment vergoed alleen Menzis het hele traject omdat ik daar een contract mee heb. Let wel: ik werk nu nog samen met PMC in beweging in Oosterbeek. Ik zoek nog een ‘beweegpartner’ en mede-coach voor Duiven en omgeving.

U kunt in aanmerking komen voor de GLI wanneer u voldoet aan een paar voorwaarden, waaronder een te hoog gewicht (BMI >30 <40) of een hoog gewicht (BMI >25 <30) met bijkomende problemen, zoals bijvoorbeeld een hoge bloeddruk.

De twee jaar durende begeleiding wordt geheel vergoed voor Menzisverzekerden. Bent u hier niet verzekerd? Bel uw verzekeraar, zodat u weet waar u aan toe bent!

Kijk hier voor meer informatie over de cursus: http://www.nogslimmer.nl

Voor meer informatie Duiven: 0316 285844 of mijn mobiel.

Voor meer informatie Oosterbeek: PMC-in beweging 026-3333 097

Start: Er zijn inmiddels 2 groepen bezig. Wilt u ook meedoen? Geef uzelf op en u komt op de wachtlijst!

 

Menu