Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI):

Dit is een begeleidingstraject die wordt vergoed door de verzekeraar. Er zijn 3 soorten GLI’s die zijn toegestaan vanwege het bewezen effect. 

U kunt in aanmerking komen voor de GLI wanneer u voldoet aan een paar voorwaarden, waaronder een te hoog gewicht (BMI >30 <40) of een hoog gewicht (BMI >25 <30) met bijkomende problemen, zoals bijvoorbeeld een hoge bloeddruk. U heeft een verwijzing van de huisarts nodig en soms toestemming van de verzekeraar! Klik hier voor de (nog niet geheel volledige) lijst van verzekeraars die het vergoeden en waar ik al contact mee heb gehad: verzekeraars vergoeding cool

Het voordeel van de GLI is dat het niet van uw eigen risico af gaat en het een wat langer traject is waardoor u minder kans heeft dat u ‘terug valt’.

Programma Duiven en omgeving: COOL project

Op dit moment (mei/juni) ben ik druk bezig het COOL programma op te zetten in Duiven, Westervoort en omgeving. Kijk voor meer informatie over het COOL programma op: COOL  Er zijn meer aanbieders van dit COOL traject in de omgeving. De begeleiding is vergelijkbaar, aangezien dit traject een bepaalde opzet heeft.

De intake vindt plaats in mijn praktijk in Duiven en de groepsbijeenkomsten (waarschijnlijk) in Westervoort. Informatie volgt! 

Klik hier voor de eerste, korte info over cool: Cool traject uitleg

Voor meer informatie Duiven: 0316 285844 of mijn mobiel.

Menu