Welkom op mijn website voor Dieren.

Sinds een tijdje woon ik in Dieren. Wat een mooie omgeving, want ik hou van het bos.

Ik heb al jarenlang een praktijk in Duiven en heb op diverse andere plekken gewerkt, waaronder in twee ziekenhuizen, een verpleeghuis en ik werk freelance op twee andere plekken. Leuk, gevarieerd en ontzettend leerzaam!

Ik start met mijn praktijk in Dieren vanaf 1 september en mag mijn cliënten ontvangen in de BENU apotheek aan de roodborstlaan 19 in Dieren. Leuk!

Wie ben ik? In ieder geval geen standaard diëtist! Ik wil me, naast de reguliere dieetadviezen, meer gaan bezig houden met het begeleiden van mensen die het maar niet lukt om echte veranderingen door te voeren. Dit ligt meestal op het vlak van de voeding, maar omdat de omgeving en hoe je in je dagelijkse leven functioneert, veel invloed heeft op je voeding, probeer ik ook daar meer aandacht aan te besteden!

Uiteraard kunt u ook terecht voor adviezen bij diabetes, hoge bloeddruk, ondergewicht, darmklachten, etcetera. Mijn adviezen zijn altijd gericht op uw situatie.

Ik werk samen met een hypnotherapeut-in-opleiding; binnenkort kan hij een begin maken met het ontvangen van cliënten, maar het is nog niet zo ver! Wat hij al wel kan? Door zelf-educatie en ‘het leven zelf’, kan hij u helpen u gelukkiger en prettiger te voelen en een verandering die u wilt doorvoeren, ook echt te laten slagen… Hij komt bij u aan huis op afspraak. Overigens is dit zorg die niet vergoed wordt.

Voor vragen of een afspraak met de praktijk: bel: 06-29099001 of: info@dietist-langedijk.nl