Tijdens mijn jaren als diëtist ben ik steeds weer wat anders gaan werken. Ik begeleid mensen inmiddels op een heel andere manier dan in de beginjaren! Zeker de laatste twee jaar heb ik, doordat ik zelf veranderingen doormaakte en veel heb geleerd, andere ideeën over de begeleiding. Overigens is dit niet altijd ‘nodig’. Wanneer je een te hoog cholesterol hebt en je wilt daar adviezen over, dan is dit vaak praktisch, toepasbaar en hopelijk effectief. Vaak merk ik dat er ‘meer is’ dan ‘alleen maar’ een gezondheidsprobleem. Dit komt omdat ik naar de gehele mens kijk (holistisch).

Wanneer je bijvoorbeeld met een overgewichtsprobleem zit, is er vaak meer aan de hand. Overgewicht is een lastig op te lossen probleem en het is goed om naar meerdere aspecten te kijken van je leefstijl. Denk aan beweging, slapen, stress.

Veel mensen ervaren ook steeds terugkerende knelpunten wanneer ze iets willen veranderen: ‘Ja, ik weet zo goed hoe het moet.. maar het lukt gewoon niet!  Dan heb je meer nodig dan alleen maar die voeding aanpassen. Samen kijken we naar het gedrag en gaan we een positieve toekomst in door op een andere manier te gaan werken.

Ingesleten patronen, een verkeerde manier van veranderen, teveel ‘in het hoofd zitten’, zijn hierbij blokkades.

Wanneer je simpelweg gezonder wilt eten en je ervaart dat dit niet makkelijk gaat of je hebt (bijna) een burn-out, een jojo-gewicht, stress-eten… het moment om met mij in contact te komen! Je bent verandering waard.

We maken kleine stappen en je gaat dit echt uitvoeren!

Wanneer ook ik, samen met jou, vastloop, verwijs ik u met heel veel liefde door naar Marco:

Hij kan nog heel veel meer.. stap in een andere ‘jij’.

Deze aanvulling wordt niet vergoed door de verzekering.

Zweverig? Tja. Ik denk eerder: meer met het gevoel, gelukkiger, vrijer, blijer worden.

Ga voor meer informatie naar: www.marcokoppers.nl