Geheel vergoed: bij doorverwijzing via de ketenzorg; dit gaat via de praktijkondersteuner (POH) van de huisarts (digitale verwijzing) en geldt alleen voor mensen met Diabetes, COPD of CVRM (Hartvaat risico). Dit gaat dus ook niet af van uw eigen risico.

Geheel vergoed: GLI; de Gecombineerde Leefstijl Interventie Ik bied de leefstijl interventie ‘COOL’ aan, dit is deels in groepsverband en duurt twee jaar; Ook dit gaat niet van uw eigen risico af. Zie info: (link) GLI

Basisverzekering: de diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering, echter beperkt, namelijk 3 uur per kalenderjaar. De vergoeding gaat ook eerst af van uw eigen risico, net als de meeste kosten die vanuit de basisverzekering vergoed wordent.

In de aanvullende verzekering, zit bij sommige verzekeraars nog een extra vergoeding, kijk hier voor een overzicht. https://www.zorgverzekerinq.nl/vergoeding/dietist/

Online begeleiding: U kunt kiezen voor online begeleiding (zonder installatie van een programma, zeer eenvoudig, via een link en een beveiligde verbinding); doordat dit vaak minder tijd kost zijn de kosten vaak wat lager.

Laag budget? Koop een pakket! Mail voor meer info.

Na de drie uur en geen aanvulling? Dan moet u zelf betalen en zijn de kosten per half uur consult, 30 euro, u krijgt dan een factuur.